Jachtmakelaardij Lodewijk Bos Baarn verkoopt gebruikte en nieuwe pleziervaartuigen. Professionaliteit en enthousiasme maken ons tot een waardevolle en betrouwbare partner. Met een kleine organisatie stellen wij dat het belang van onze opdrachtgevers ten allen tijde voorop. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en begeleiding zijn hierbij  belangrijke factoren. En ons motto is: afspraak is afspraak.

We zijn voorzien van alle technische mogelijkheden zoals internet en andere moderne hulpmiddelen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn hebben wij de beschikking over een verkoopsteiger, de meeste jachten worden echter op de wal getoond, hiervoor is voldoende ruimte beschikbaar. Onze kantoorruimte ligt direct naast de verkoop-jachten.

Inruil van courante jachten is bij Jachtmakelaardij Lodewijk Bos Baarn mogelijk.

Ons bedrijf is gevestigd in jachthaven Eembrugge te Baarn, hier zijn kraanfaciliteiten aanwezig, service en onderhoud gebeurt op eigen terrein en transport wordt verzorgd over heel Europa. Gegevens haven: diepgang 200 cm, kraanfacileiten t.m. 38 ton, geen beperkte doorvaarthoogte, diepgang Eem 250 cm.

Wij zijn gedurende het gehele jaar open van dinsdag tot en met zaterdag.

Schip verkopen

U wilt uw schip verkopen. Jaarlijks verkopen wij namens onze opdrachtgevers vele motor – en kajuitzeiljachten, omdat zo goed en optimaal mogelijk te kunnen doen beschikken wij over de juiste voorzieningen, middelen en instrumenten.

De beste verkoopresulaten bereiken wij met het aanbieden van jachten vanuit onze verkoophaven. Daarom beschikken wij over boxen in het water en over plaatsen op de wal.

Om de verkoop van jachten te stimuleren zijn wij bereid courante jachten van kopers in te ruilen.

Bij een bezoek aan ons kantoor informeren wij u graag over de mogelijkheden, werkwijze en onze dienstverlening. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via 035 -541 56 57, ook kunt u natuurlijk een e-mail sturen naar info@lodewijkbos.nl, dan nemen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.